problems on uploading songs

Post Reply
jojamero
Posts: 4
Joined: Sat Dec 19, 2020 7:58 pm

problems on uploading songs

Post by jojamero » Fri Dec 25, 2020 5:08 pm

Hey guys,

I am trying to upload songs. I have already tried configuring to wasapi and possibly everything I can see in this forum. When I upload the songs and go to the drum section, it only says "loaded 0:00 of song..." I have been waiting for a long time and the songs are still not yet loaded.

The songs are already uploaded on the playlist but when I click the play button on the left side, it won't play.

I just want to play aerodrums with a song. Please help.
Attachments
uploading.jpg
uploading.jpg (162.17 KiB) Viewed 1198 times

Richard
Posts: 863
Joined: Wed Feb 26, 2014 1:45 am

Re: problems on uploading songs

Post by Richard » Mon Dec 28, 2020 1:32 am

Hi, do you know if you are running an "N" edition of Windows?
See here:
https://support.microsoft.com/en-us/hel ... rsion-1607
This might be the reason why MP3s are not loading.
You could try to install the Windows Media Feature Pack from the link above to resolve this.

Alternatively, assuming you are trying to load MP3s, you could try using a free program such as Audacity (https://www.audacityteam.org/download/) to convert your MP3s to the OGG format instead and see if that loads in Aerodrums.

jojamero
Posts: 4
Joined: Sat Dec 19, 2020 7:58 pm

Re: problems on uploading songs

Post by jojamero » Tue Dec 29, 2020 3:43 pm

Hello!

just want to drop by and thank you for this reply. Issue resolved :)

Post Reply