the standard kit in samples

Post Reply
paulus
Posts: 3
Joined: Thu Oct 29, 2015 9:59 am

the standard kit in samples

Post by paulus » Mon Mar 01, 2021 11:27 pm

I would like the kits that are in aerodrum to be able to be triggered inside the "sampler" is there a solution, a few years ago you had to import some samples yourself, I was hoping this is now fixed?

Richard
Posts: 857
Joined: Wed Feb 26, 2014 1:45 am

Re: the standard kit in samples

Post by Richard » Thu Mar 04, 2021 10:37 pm

It would be a nice feature but we don't have current plans to expose the Aerodrums samples in the form of a virtual instrument plugin for DAWs. If you want to use Aerodrums in MIDI mode with a DAW then you'll need to source other drum samples. There are many good options here (Superior Drummer, Steven Slate Drums, Addictive Drums, BFD, etc.)

paulus
Posts: 3
Joined: Thu Oct 29, 2015 9:59 am

Re: the standard kit in samples

Post by paulus » Thu Mar 04, 2021 10:56 pm

I guess it is this one:
http://naturaldrum.com/#order
one would think there would be someone who would have mapped it for a samples by now..

Post Reply