Search found 6 matches

by Tonirocker
Sun Jan 24, 2021 12:45 pm
Forum: Support
Topic: Black background while camera setup (win10)
Replies: 8
Views: 1828

Re: Black background while camera setup (win10)

Okay i tried it out and it worked. Something seems to make Problems. When i started the PC without anything plugged in, it worked.

I think one of my usb devices is not working with the camera. I hope I figur Out which one it is.

Thanks for your help everybody :D
by Tonirocker
Sun Jan 24, 2021 11:17 am
Forum: Support
Topic: Black background while camera setup (win10)
Replies: 8
Views: 1828

Re: Black background while camera setup (win10)

Hey, thanks for your answers.
The camera works fine. On my laptop Aerodrums works like it should. I am using a Behringer audio interface, could this be a problem?

I will try out to unplug all the stuff. And restart the PC after trying out a new Port.

I'll report later
:D
by Tonirocker
Sat Jan 23, 2021 9:14 am
Forum: Support
Topic: Black background while camera setup (win10)
Replies: 8
Views: 1828

Re: Black background while camera setup (win10)

Here are some pictures of the problem
by Tonirocker
Sat Jan 23, 2021 9:05 am
Forum: Support
Topic: Black background while camera setup (win10)
Replies: 8
Views: 1828

Re: Black background while camera setup (win10)

Yes I am using a desktop PC. I tried out every USB port of the computer. Unfortunately no result. Still no picture of the room.
by Tonirocker
Fri Jan 22, 2021 4:48 pm
Forum: Support
Topic: Black background while camera setup (win10)
Replies: 8
Views: 1828

Re: Black background while camera setup (win10)

Thanks for the fast answer :D The program accepts the camera. When I go to the camera setup, there is the shape of the drummer but only a black background. When I skip the setup i can´t see myself and the reflectors don´t get tracked. The camera is plugged direct in a USB port. No hub. Is there anot...
by Tonirocker
Thu Jan 21, 2021 7:53 pm
Forum: Support
Topic: Black background while camera setup (win10)
Replies: 8
Views: 1828

Black background while camera setup (win10)

Hey guys, i am a real fan of aerodrums :D It worked very fine with my old specs. No problems, no latency and I was starting getting into it. After I bought a new computer (win10, 64bit, AMD Phenom II X4 955, nvidea geforce gtx 465, 8gb ram) the camera is not working. When i am asked to tilt the came...