Toontrack 2

Toontrack 2

Postby paulobucho » Sat Oct 25, 2014 3:46 pm

Hi!

Anyone had sucessfuly configured Aerodrums with Toontrack 2?

I saw the video on aerodrums site, but my menu is a bit diffrent.

Thanks.
paulobucho
 
Posts: 30
Joined: Fri Aug 08, 2014 10:27 am

Re: Toontrack 2

Postby Sipaliwini » Sun Oct 26, 2014 11:24 am

Hello Paulo, by TT 2 do you mean EZ Drummer 2 or Superior Drummer 2?
Sipaliwini
 
Posts: 392
Joined: Thu Jan 16, 2014 12:40 pm

Re: Toontrack 2

Postby paulobucho » Sun Oct 26, 2014 3:15 pm

Hi, itis EZ Drummer 2!.
paulobucho
 
Posts: 30
Joined: Fri Aug 08, 2014 10:27 am

Re: Toontrack 2

Postby Richard » Sun Oct 26, 2014 11:25 pm

Hi, did you see the EZdrummer 2 section here?
http://aerodrums.com/using-aerodrums-wi ... -samplers/
Richard
 
Posts: 563
Joined: Wed Feb 26, 2014 1:45 am

Re: Toontrack 2

Postby paulobucho » Mon Oct 27, 2014 10:34 pm

Hi Richard.

I already done, that, the problem is, i can´t find in Eazy Drummer 2 the menu User Presets...
paulobucho
 
Posts: 30
Joined: Fri Aug 08, 2014 10:27 am

Re: Toontrack 2

Postby Richard » Mon Oct 27, 2014 11:12 pm

There shouldn't be any User Presets menu. You should click the button labeled Menu in the top-right corner of the window, and then choose E-Drum -> Manufacturer -> Roland. That's all you need to do. A screenshot of the EZdrummer 2 window would be useful if you can't find that menu item.
Richard
 
Posts: 563
Joined: Wed Feb 26, 2014 1:45 am

Re: Toontrack 2

Postby paulobucho » Tue Oct 28, 2014 10:12 pm

I did that, nothing happenned. What i am doing wrong?
paulobucho
 
Posts: 30
Joined: Fri Aug 08, 2014 10:27 am

Re: Toontrack 2

Postby Sipaliwini » Wed Oct 29, 2014 12:40 am

Hello Paulo, this is Yann. Have you configured the virtual MIDI cable and selected it in Aerodrums and EZ Drummer 2?
Sipaliwini
 
Posts: 392
Joined: Thu Jan 16, 2014 12:40 pm

Re: Toontrack 2

Postby Sipaliwini » Wed Oct 29, 2014 12:52 am

Here is what the MIDI and Audio Device settings should look like in EZ Drummer 2, if you are using the LoopBe1 virtual midi cable and the Asio4All audio driver that we recommend in the online manual ( http://aerodrums.com/manual/#midi )

Image

Image
Sipaliwini
 
Posts: 392
Joined: Thu Jan 16, 2014 12:40 pm


Return to Support

cron