Page 1 of 1

No Audio W10

PostPosted: Fri Sep 02, 2016 11:45 pm
by rrowley
Hi
When I launch aerodums I'm getting the could not initialize the audio device error message and when i go to the configure audio page it can't see any audio device.
I have both exclusive boxes ticked and my audio is at 16/44 using an UAD apollo.All other audio programs on the pc work fine.
It worked fine using the same hardware on W8.
Any Ideas?
Rich

Re: No Audio W10

PostPosted: Mon Sep 05, 2016 11:43 am
by rrowley
Fixed.Changed the bit depth to 24bit at 44Khz and it works.Hope this might be of some use

Re: No Audio W10

PostPosted: Mon Sep 05, 2016 11:58 am
by Sipaliwini
Ok great, thank you for posting the solution.