No Audio W10

No Audio W10

Postby rrowley » Fri Sep 02, 2016 11:45 pm

Hi
When I launch aerodums I'm getting the could not initialize the audio device error message and when i go to the configure audio page it can't see any audio device.
I have both exclusive boxes ticked and my audio is at 16/44 using an UAD apollo.All other audio programs on the pc work fine.
It worked fine using the same hardware on W8.
Any Ideas?
Rich
rrowley
 
Posts: 2
Joined: Fri Sep 02, 2016 11:36 pm

Re: No Audio W10

Postby rrowley » Mon Sep 05, 2016 11:43 am

Fixed.Changed the bit depth to 24bit at 44Khz and it works.Hope this might be of some use
rrowley
 
Posts: 2
Joined: Fri Sep 02, 2016 11:36 pm

Re: No Audio W10

Postby Sipaliwini » Mon Sep 05, 2016 11:58 am

Ok great, thank you for posting the solution.
Sipaliwini
 
Posts: 395
Joined: Thu Jan 16, 2014 12:40 pm


Return to Support

cron